Varen over de plassen in goed gezelschap

Iets te vieren of heb jij de eer om een leuk uitje te organiseren voor vrienden, familie of collega's? Zoek niet verder! Geniet vanuit een open boot van de mooie plekjes in het Groene Hart. Plekken die je normaal gesproken niet snel tegenkomt met de fiets of auto. Tijdens deze anderhalf uur durende groepsrondvaart in een unieke open sloep over de Kagerplassen kijken jij en je gezelschap de ogen uit. Ook zorgt de uitstekende ambiance op de boot voor een prettige sfeer onderling. Aansluitend genieten jullie van een uitgebreide lunch of diner in ons restaurant.

Rondvaart met lunch

Als je kiest voor de rondvaart met aansluitende lunch vertrek je om 11.00 uur. De rondvaart over de Kagerplassen duurt anderhalf uur en rond lunchtijd meer je weer aan bij ons restaurant. De chef zal de lunch tot in de puntjes voorbereiden. Het luncharrangement bestaat uit:

- huisgemaakte soep van de dag
- vers afgebakken boerenland brood met een rundvleeskroket
- vers afgebakken boerenlandbrood met gerookte zalm of carpaccio

Prijs rondvaart met lunch

De kosten voor het rondvaartarrangement inclusief lunch (exclusief drankjes) bedraagt € 44,95 per persoon. Dit arrangement kan geboekt worden voor minimaal 10 personen en maximaal 15 personen.

Rondvaart met 3-gangendiner

Als je kiest voor de rondvaart met aansluitend het driegangendiner vertrek je om 16.00 uur. De rondvaart over de Kagerplassen duurt anderhalf uur en rond etenstijd meer je weer aan bij onze steiger. Terug bij restaurant Tussen Kaag & Braassem staat een heerlijk driegangenmenu van de chef voor jou en je groep klaar. Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen en allergieën.

Prijs rondvaart met driegangendiner

De kosten voor het rondvaartarrangement inclusief driegangendiner (exclusief drankjes) bedraagt € 59,95 per persoon. Dit arrangement kan je boeken voor minimaal 10 personen en maximaal 15 personen.

Een rondvaart reserveren?

Het reserveren van de rondvaartarrangementen is mogelijk van 10 tot 15 personen. De prijzen zijn afhankelijk van welk arrangement je kiest. Wil je meer weten? Stel je vraag via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail. 

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem