Huren of zelf sturen

Een uitje op het water is gegarandeerd een succes! Van een volledig verzorgd bedrijfsuitje op de rondvaartboot, tot een ontspannen dagje varen met vrienden. Beide met als doel er even lekker tussenuit te zijn. Ontdek een nieuw stukje Nederland, vanaf het water! Reserveer de gewenste boot, wij leggen deze klaar voor je. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is op het afgesproken tijdstip met je gezelschap op de kade te staan. Daarna gooit de schipper de trossen los of geef je zelf een dot gas. Schip a-hoy!

Op een warme zomerdag met je gezelschap een sloep huren voor een lekker dagje op het water.

Rondvaarten

Geniet vanuit de open boot van de mooie plekjes in het Groene Hart. Tijdens deze anderhalf uur durende groepsrondvaart in een sloep over de Kagerplassen kijken jij en je gezelschap de ogen uit. Je sluit de rondvaart smakelijk af met een uitgebreide lunch of diner in ons restaurant.. 

Lees meer
Motorboot huren bij de bootverhuur van UIT Tussen Kaag & Braassem.

Bootverhuur

Huur één van onze leuke motorbootjes, waarmee je er even heerlijk tussenuit bent. Daarnaast zijn de populaire Kagerplassen de ideale, rustgevende omgeving om lekker te ontspannen en te recreëren in de natuur. Het liefst natuurlijk met een zonnetje.

Lees meer

Vaarpuzzeltocht

Tijdens de unieke vaarpuzzeltocht met lunch ontdek je Nieuwe Wetering en de Kagerplassen op geheel nieuwe wijze! Stap in de Whaly, zorg voor een scherpe blik en puzzel jouw weg. De Whaly is makkelijk zelf te besturen, dus kies jouw kapitein en geniet van de prachtige omgeving.

Lees meer

Rondvaart boeken of boot huren?

Ben jij geinteresseerd in een gezellig groepsuitje op het water? Of huur je liever zelf een boot en ga je het water op? Voor meer informatie of het reserveren van één van deze activiteiten kun je contact opnemen via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem