Evenementen met creativiteit en passie

UIT Tussen Kaag & Braassem is een sprankelend en gedreven evenementenbureau. Wij, Marjolein, Wim en onze medewekers zijn begonnen met ons restaurant Tussen Kaag & Braassem. Met daarnaast de welbekende hightea, de bootverhuur en zaalverhuur voor vergaderingen of feesten. Door alle mogelijkheden op onze locatie zijn we de evenementen erbij gaan doen. Van bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, relatie evenementen tot unieke vergaderingen. De kernwoorden van UIT Tussen Kaag & Braassem zijn: passie, gedrevenheid, ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit. Samen met een team van creatieve en professionele instructeurs organiseren wij events in de breedste zin van het woord! Wat dacht je van outdoor events op het water en op het land, actieve en passieve indoor events of een gezellige feestavond als groepsuitje?

Maatwerk

Wat UIT Tussen Kaag en Braassem uniek maakt is het maatwerk, de vele faciliteiten én de locatie. Zo kun je bij ons terecht voor maatwerk events, unieke vergaderingen, teambuildingsessies, seminars, trainingen of congressen. We bieden verschillende arrangementen in combinatie met deze activiteiten. Zo is het mogelijk om na een event, vergadering of activiteit te genieten van een lunch, diner of borrel in het restaurant. Leg je wens bij ons neer en we denken graag mee over de mogelijkheden uit ons assortiment. 

Boek nu en uitje met je vrienden

Indoor

Naast lekker eten in ons restaurant is het nu dus ook mogelijk verschillende groepsuitjes te boeken. Op zoek naar een uitje voor binnen? Wij bieden een aantal indoor activiteiten aan zoals de Ik hou van Holland quiz, of een muzikaal uitje in de vorm van een percussie workshop of de muziekbingo. Ook aan de dagelijkse levensbehoeften is gedacht: een kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. 

Outdoor

Voor de buitenliefhebbers bieden wij ook spectaculaire outdoor activiteiten. Voor de fanatiekelingen zijne r een aantal opties mét spelelement. Voor de motormuizen is daar de solex speurtocht. Lekker touren op de solex met vragen onderweg. De knapzak polderpuzzeltocht, ideaal met kinderen en wat lekkers onderweg. En natuurlijk Expeditie Robinson voor de exchte strijders om de teambuilding te testen. Dit alles uiteraard in combinatie met een lekker welkom op onze locatie. Het happen en stappen zegt het direct: eerst wandelen door de mooie polder en daarna lunchen in ons restaurant Tussen Kaag & Braassem. Tot slot kun je natuurlijk ook het water op. Huur een sloep, zeilboot, sup of motorboot en leef je samen met je vrienden uit op het water!

Contact opnemen

Enthousiast geworden over de mogelijkheden? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem