Nieuw bij UIT Tussen Kaag en Braassem is de Tijd van Toen quiz! Deze nieuwe indoor activiteit is heel erg geschikt om samen te spelen met vrienden, familie en/of collega's. Tijdens deze quiz geniet je van verhalen én gerechten uit het verleden. Een perfect uitje voor de komende wintermaanden. Aan het eind van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt. Durf jij de strijd aan? 

Prijzen

Al voor € 49,50 geniet van je het viergangendiner én de quiz. Uiteraard worden de antwoorden uitgelegd, is er tijd om vragen te stellen en om te genieten van de lekkere gerechten.

Reserveren

Het reserveren van de Tijd van Toen quiz kan al vanaf 25 personen. Reserveren kan via 071-3311007 of via e-mail.

Inspirerend vergaderen

Een inspirerende, bijzondere vergaderlocatie aan de rand van de drukke Randstad waar het opvallend ontspannen vergaderen is. Vanaf € 12,95 euro per persoon, inclusief koffie, thee, water, koekjes én gratis parkeren voor de deur!

Lees meer
Personeelsfeest vieren. De perfecte locatie voor een feestje of diner.

Kerst- of eindejaarsbijeenkomst vieren

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor de kerstborrels en eindejaarsbijeenkomsten. Samen met collega's, werkrelaties, familie of vrienden vier jij dit bij UIT Tussen Kaag en Braassem.

Lees meer

Nieuwe activiteit: Tijd van Toen-quiz!

Nieuw bij UIT Tussen Kaag en Braassem is de Tijd van Toen quiz! Deze nieuwe indoor activiteit is erg geschikt om samen te spelen met vrienden, familie en/of collega's. Tijdens deze quiz geniet je van verhalen én gerechten uit het verleden. 

Lees meer
Interactieve kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. Aanmelden voor een groepsuitje.

Livestream koken met Wim

Afgelopen december was de eerste editie van de interactieve online kookworkshop met onze eigen chef Wim Klerks. Een culinair groepsuitje vanuit de eigen keuken. Met de lekkerste gerechten én alle tijd voor vragen tussendoor. 

Lees meer
Sup-polo als groepsuitje voor een sportieve outdoor activiteit.

Bedrijfsuitje op 1,5 meter

Kan het jaarlijkse bedrijfsuitje wel doorgaan? Wij denken met je mee en bieden daarom verschillende activiteiten aan die plaatsvinden op 1,5 meter. Een dag vol actie en avontuur om de werkstress even af te schudden. 

Lees meer
UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem