Aan de kook!

Koken met onze eigen chefkok Wim Klerks. Je hebt de ingrediënten van de boodschappenlijst is huis gehaald en klaar om te koken! Wim legt eerst uit wat er precies op het kookprogramma staat. Vervolgens bereiden jullie stap voor stap de gerechten. Tussendoor is er uiteraard alle gelegeneheid voor interactie en vragen. Na de workshop komt de échte beloning: het opeten van de gemaakte gerechten. 

Nieuwsgierig naar de eerste online kookworkshop met Wim? Kijk hier de livestream terug.

Meer informatie en reserveren

Is de kookworkshop ook iets voor jou en je collega's, familie of vrienden? Of je een fanatieke hobbykok en wil je jouw kooktechnieken verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail. 

Inspirerend vergaderen

Leent de afspraak zich niet voor een Teams meeting? Dan kun je bij ons op anderhalve meter coronaproof overleggen met je gezelschap. Vanaf € 12,95 euro per persoon, inclusief koffie, thee, water en koekjes.

Lees meer
Interactieve kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. Aanmelden voor een groepsuitje.

Livestream koken met Wim

Afgelopen december was de eerste editie van de interactieve online kookworkshop met onze eigen chef Wim Klerks. Een culinair groepsuitje vanuit de eigen keuken. Met de lekkerste gerechten én alle tijd voor vragen tussendoor. 

Lees meer
Sup-polo als groepsuitje voor een sportieve outdoor activiteit.

Bedrijfsuitje op 1,5 meter

Kan het jaarlijkse bedrijfsuitje wel doorgaan? Wij denken met je mee en bieden daarom verschillende activiteiten aan die plaatsvinden op 1,5 meter. Een dag vol actie en avontuur om de werkstress even af te schudden. 

Lees meer
UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem