UIT Tussen Kaag & Braassem, gelegen aan de Ringvaart en met uitzicht op de Haarlemmermeerpolder, biedt een sfeervolle plek voor je vergadering of teambuildingsessie. Midden in de prachtige natuur en toch goed bereikbaar. De vergaderlocaties bieden een prettige werkomgeving, waar je informatie kunt delen met collega's. Kortom, een inspirerende, bijzondere vergaderlocatie aan de rand van de drukke Randstad waar het opvallend ontspannen vergaderen is. Alles is volledig afgestemd op jouw en je gezelschap met een warme en gastvrije sfeer.

Prijzen

Vanaf € 12,95 euro per persoon reserveren wij vier uur op locatie voor jou en je gezelschap. Dit is inclusief onbeperkt koffie, thee, water, koekjes én gratis parkeren voor de deur. De zaalhuur hangt af van welke zaal je kiest.

Reserveren

Neem contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail. Samen bespreken we vooraf alle wensen en mogelijkheden. 

Inspirerend vergaderen

Een inspirerende, bijzondere vergaderlocatie aan de rand van de drukke Randstad waar het opvallend ontspannen vergaderen is. Vanaf € 12,95 euro per persoon, inclusief koffie, thee, water, koekjes én gratis parkeren voor de deur!

Lees meer
Personeelsfeest vieren. De perfecte locatie voor een feestje of diner.

Kerst- of eindejaarsbijeenkomst vieren

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor de kerstborrels en eindejaarsbijeenkomsten. Samen met collega's, werkrelaties, familie of vrienden vier jij dit bij UIT Tussen Kaag en Braassem.

Lees meer

Nieuwe activiteit: Tijd van Toen-quiz!

Nieuw bij UIT Tussen Kaag en Braassem is de Tijd van Toen quiz! Deze nieuwe indoor activiteit is erg geschikt om samen te spelen met vrienden, familie en/of collega's. Tijdens deze quiz geniet je van verhalen én gerechten uit het verleden. 

Lees meer
Interactieve kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. Aanmelden voor een groepsuitje.

Livestream koken met Wim

Afgelopen december was de eerste editie van de interactieve online kookworkshop met onze eigen chef Wim Klerks. Een culinair groepsuitje vanuit de eigen keuken. Met de lekkerste gerechten én alle tijd voor vragen tussendoor. 

Lees meer
Sup-polo als groepsuitje voor een sportieve outdoor activiteit.

Bedrijfsuitje op 1,5 meter

Kan het jaarlijkse bedrijfsuitje wel doorgaan? Wij denken met je mee en bieden daarom verschillende activiteiten aan die plaatsvinden op 1,5 meter. Een dag vol actie en avontuur om de werkstress even af te schudden. 

Lees meer
UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem