Is een online meeting geen optie? En biedt het eigen kantoor geen geschikte ruimte? Vergader veilig en volgens de RIVM-richtlijnen bij UIT Tussen Kaag & Braassem. Met ruim anderhalve meter afstand en alle vergaderbenodigdheden is een fysieke vergadering toch mogelijk! 

Prijzen

Vanaf € 12,95 euro per persoon reserveren wij 4 uur op locatie voor jou en je gezelschap. Dit is inclusief onbeperkt koffie, thee, water en koekjes. De zaalhuur hangt af van welke zaal je kiest.

Reseveren

Neem contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail. Samen bespreken we vooraf alle wensen en mogelijkheden. 

Inspirerend vergaderen

Leent de afspraak zich niet voor een Teams meeting? Dan kun je bij ons op anderhalve meter coronaproof overleggen met je gezelschap. Vanaf € 12,95 euro per persoon, inclusief koffie, thee, water en koekjes.

Lees meer
Interactieve kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. Aanmelden voor een groepsuitje.

Livestream koken met Wim

Afgelopen december was de eerste editie van de interactieve online kookworkshop met onze eigen chef Wim Klerks. Een culinair groepsuitje vanuit de eigen keuken. Met de lekkerste gerechten én alle tijd voor vragen tussendoor. 

Lees meer
Sup-polo als groepsuitje voor een sportieve outdoor activiteit.

Bedrijfsuitje op 1,5 meter

Kan het jaarlijkse bedrijfsuitje wel doorgaan? Wij denken met je mee en bieden daarom verschillende activiteiten aan die plaatsvinden op 1,5 meter. Een dag vol actie en avontuur om de werkstress even af te schudden. 

Lees meer
UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem