Kan het jaarlijkse bedrijfsuitje wel doorgaan? Moeten we iets anders bedenken? Wij denken met je mee en bieden daarom verschillende activiteiten aan die plaatsvinden op anderhalve meter. Een dag vol actie en avontuur om de werkstress even af te schudden. 

Aangepast aan je wensen

Ook tijdens corona tijd bieden wij een ruim assortiment uitjes aan die wij graag voor jou en je gezelschap verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel indoor als outdoor, sportief maar ook gemotoriseerd. Natuurlijk kunnen jullie het bedrijfsuitje ook afsluiten met een diner of bbq. Het bedrijfsuitje aanpassen aan het seizoen? Zo zijn er verschillende winterarrangementen en in de zomer bijvoorbeeld ook vaararrangementen. Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn, vernieuwend, origineel en weer onafhankelijk zijn. Het jaarlijkse bedrijfsuitje is het moment om plezier met elkaar te hebben en de teambuilding te versterken.

Gezellige, spraakmakende en leuke bedrijfsuitjes

Voor groepen (vanaf 10 personen) biedt UIT Tussen Kaag & Braassem de leukste activiteiten aan voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of afdelingsuitje. Stuk voor stuk zijn het gezellige, spraakmakende, ludieke en vooral leuke programma's waar je met je team of vrienden nog jaren met een lach op terugkijkt. 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze coronamaatregelen tijdens de uitjes? Stel je vraag via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

Inspirerend vergaderen

Een inspirerende, bijzondere vergaderlocatie aan de rand van de drukke Randstad waar het opvallend ontspannen vergaderen is. Vanaf € 12,95 euro per persoon, inclusief koffie, thee, water, koekjes én gratis parkeren voor de deur!

Lees meer
Personeelsfeest vieren. De perfecte locatie voor een feestje of diner.

Kerst- of eindejaarsbijeenkomst vieren

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor de kerstborrels en eindejaarsbijeenkomsten. Samen met collega's, werkrelaties, familie of vrienden vier jij dit bij UIT Tussen Kaag en Braassem.

Lees meer

Nieuwe activiteit: Tijd van Toen-quiz!

Nieuw bij UIT Tussen Kaag en Braassem is de Tijd van Toen quiz! Deze nieuwe indoor activiteit is erg geschikt om samen te spelen met vrienden, familie en/of collega's. Tijdens deze quiz geniet je van verhalen én gerechten uit het verleden. 

Lees meer
Interactieve kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. Aanmelden voor een groepsuitje.

Livestream koken met Wim

Afgelopen december was de eerste editie van de interactieve online kookworkshop met onze eigen chef Wim Klerks. Een culinair groepsuitje vanuit de eigen keuken. Met de lekkerste gerechten én alle tijd voor vragen tussendoor. 

Lees meer
Sup-polo als groepsuitje voor een sportieve outdoor activiteit.

Bedrijfsuitje op 1,5 meter

Kan het jaarlijkse bedrijfsuitje wel doorgaan? Wij denken met je mee en bieden daarom verschillende activiteiten aan die plaatsvinden op 1,5 meter. Een dag vol actie en avontuur om de werkstress even af te schudden. 

Lees meer
UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem