Wateraanzicht Tussen Kaag & Braassem. Eten, drinken en groepsuitjes op het water.
Coronaproof vergaderen

Leent de afspraak zich niet voor een Teams meeting? Dan kun je bij ons op anderhalve meter coronaproof overleggen met je gezelschap. Vanaf € 12,95 euro per persoon, inclusief koffie, thee, water en koekjes.

Lees meer

Uitgelichte activiteiten

Eropuit met de solex door de mooie dorpen rondom Kaag & Braassem. Ontdek alle mooie plekjes in de omgeving samen met je gezelschap.

Solex speurtocht

Onder het genot van het typische solexgeluid, de geur van het ouderwetse motortje én cryptische aanwijzingen een dagje uit? Met de vier uur durende Solex speurtocht heb je gegarandeerd een leuke dag met vrienden, familie of collega's.

Lees meer
Muziekbingo is het zusje van de bingo, maar dan met muzieknummers. Een gezellige avond met muziek, dans en spelelement.

Muziekbingo

Muziekbingo is bingo spelen maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid tijdens de muziekbingo! Ben jij een echte muziekkenner? Dan heb je alvast een streepje voor! Ben jij de eerste die 'bingo' roept?

Lees meer
Vele molens in de gemeente Kaag & Braassem.

Happen en stappen

Happen en stappen, ofwel wandelen en eten. Geniet van de lekkerste wandeltocht door het Groene Hart. Ontspannen wandelen jullie langs natuurgebied de Hanepoel door de polder en langs het water. En deze ervaring afsluiten met eten in ons restaurant.

Lees meer

UIT Tussen Kaag & Braassem

Het evenementenbureau van Kaag en Braassem. Met de meest uiteenlopende, actieve, en creatieve indoor- en outdooractiviteiten voor jong en oud. Voor groepsuitjes met familie, vrienden of collega’s. Daarnaast bieden wij ook bootverhuur, rondvaarten en vergaderarrangementen in combinatie met ons restaurant Tussen Kaag & Braassem.

Over ons

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem