Inspirerend vergaderen

Leent de afspraak zich niet voor een Teams meeting? Dan kun je bij ons op anderhalve meter coronaproof overleggen met je gezelschap. Vanaf € 12,95 euro per persoon, inclusief koffie, thee, water en koekjes.

Lees meer

Uitgelichte activiteiten

E-chopper tour

Geniet op deze fantastische, elektrische E-Chopper van de prachtige omgeving. Met de drie uur durende E-Chopper speurtocht heb je gegarandeerd een leuke dag met vrienden, familie of collega's.

Lees meer
Waterskien op de Braassem.

Watersport

Er zijn tal van mogelijkheden op en rondom het water. Sloepvaren, zeilen, suppen en kanovaren, maar ook het huren van een motorboot behoort tot één van de opties. Voor de echte snelheidsduivels bieden wij ook waterskien en wakeboarden aan.

Lees meer
Vele molens in de gemeente Kaag & Braassem.

Happen en stappen

Happen en stappen, ofwel wandelen en eten. Geniet van de lekkerste wandeltocht door het Groene Hart. Ontspannen wandelen jullie langs natuurgebied de Hanepoel door de polder en langs het water. En deze ervaring afsluiten met eten in ons restaurant.

Lees meer

UIT Tussen Kaag & Braassem

Het evenementenbureau van Kaag en Braassem. Met de meest uiteenlopende, actieve, en creatieve indoor- en outdooractiviteiten voor jong en oud. Voor groepsuitjes met familie, vrienden of collega’s. Daarnaast bieden wij ook bootverhuur, rondvaarten en vergaderarrangementen in combinatie met ons restaurant Tussen Kaag & Braassem.

Over ons

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem