Landelijk vergaderen in de Randstad

UIT Tussen Kaag & Braassem, gelegen aan de Ringvaart en met uitzicht op de Haarlemmermeerpolder, biedt een sfeervolle plek voor je vergadering of teambuildingsessie. Midden in de prachtige natuur en toch goed bereikbaar. De vergaderlocaties bieden een prettige werkomgeving, waar je informatie kunt delen met collega's. Kortom, een inspirerende, bijzondere vergaderlocatie aan de rand van de drukke Randstad waar het opvallend ontspannen vergaderen is. Alles is volledig afgestemd op jouw en je gezelschap met een warme en gastvrije sfeer.

Arrangementen

Wij bieden je diverse vergaderarrangementen aan met lunch- en dinermogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk dit zelfs te combineren met een leuke activiteit. Wat dacht je van een rondvaart over de Kagerplassen? Laten we in gesprek gaan en zo tot het optimale arrangement komen dat aansluit op jouw wensen.

Molenzaal, brasserie & terras

Vergaderen in een van onze drie vergaderruimtes. Zo bieden wij De Molenzaal. Deze vergaderzaal is voorzien van beamer, scherm, wifi en flipover. De maximale capaciteit van deze zaal is 60-80 personen. Ook catering beschikbaar in overleg.

De Brasserie is door middel van een glazen schuifwand gescheiden van de Molenzaal, maar kan ook in combinatie met de Molenzaal worden gebruikt. De maximale capaciteit is 45-60 personen. In de brasserie bieden wij diverse lunch- en dinermogelijkheden.

Aangrenzend aan zowel de Brasserie als de Molenzaal bevinden zich een drietal terrassen o.a. voorzien van loungesets. Hier kun je overleggen in het zonnetje. 

Zaalhuur

Je kunt er ook voor kiezen alleen de zaal te huren, zonder arrangement. Voor bijvoorbeeld een zakelijk event of feestje. Hierbij zijn diverse benodigdheden inbegrepen, zoals het gebruik van een beamer, groot scherm, wifi, flipover, pointer, geluid en microfoon. Ook kan er in overleg gebruik worden gemaakt van catering. 

  • Dagdeel: € 295,-
  • Gehele dag: € 495,-
    De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Lunch 

Een optie voor bij een vergadering vanaf 10 personen is het lunchbuffet. Veel overleggen zorgt er natuurlijk voor dat jullie trek krijgen. Tijdens de lunch maak je gebruik van koffie, thee, mineraal water, jus d’orange en melk en geniet je van heerlijke lekkernijen zoals:

  • Huisgemaakte soep van de dag

  • Luxe broodsoorten, wit en bruin

  • Verse vleeswaren en kaas uit de regio

  • Dungesneden gerookte zalm

  • Salade met mozzarella, tomaat, pesto

  • Diverse zoetwaren

Kosten

Dagdeel exclusief lunch: € 12,95 per persoon.
Dagdeel inclusief lunch: € 32,95 per persoon.
Gehele dag inclusief lunch: € 42,95 per persoon.
Hierbij inbegrepen: onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en een koekje tijdens de vergadering.

Borrel

Wil je gezellig borrelen met collega's of zakenrelaties? We bieden de 1-uursborrel aan. Hierbij inbegrepen zit een Hollands assortiment aan dranken, een rondje gemengde bittergarnituur en gezouten nootjes. Helemaal gezellig toch? 

Kosten

Drank en hapjes tijdens de borrel: € 19,95 per persoon.

Diner

Vergaderen aan het einde van een lange werkdag? Je maag knort en de energie is uit de vergadering. Herkenbaar? Vergaderen en het diner combineren is lekker, leuk en efficiënt. Ook dat is mogelijk in onze brasserie. Tijdens het overleg serveren wij jullie een keuze à la carte diner. Je hebt hierbij de keuze uit een drie- of viergangendiner.

Prijs vergaderdiner

Driegangen keuzediner: € 39,50 per persoon.
Viergangen keuzediner: € 49,50 per persoon.

Vergaderruimte of arrangement reserveren? 

Een inspirerende vergaderlocatie zoeken? Inclusief diverse mogelijkheden voor tijdens de vergadering? Neem dan contact met ons op om samen het arrangement te regelen die bij het gezelschap past. Vervolgens zetten we de reservering vast. 

Opzoek naar extra informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem