Land in zicht!

Na het bedrijfsuitje, de familiedag of sportieve dag met vrienden kun je gebruik maken van ons eigentijdse restaurant Tussen Kaag & Braassem. Hier kun je lekker eten voor een betaalbare prijs. Onze menukaart is ingedeeld in Trends en Classics met daarnaast een wisselend keukenmenu. Ook aan de jongste gasten is gedacht. Daardoor is de kaart toegankelijk en verrassend. Iets waar onze chef Wim iedere keer zijn best voor doet. De gerechten zijn bereid met uitsluitend verse ingrediënten waarbij biologisch, duurzaam, streekproducten en het seizoen centraal staan.

Toegankelijke en verrassende menukaart

Met het professionele keukenteam streven wij naar kwaliteit en willen wij je tevreden laten terugkijken op ieder bezoek aan ons restaurant. Daarnaast geniet je van de smaaksensaties op je bord. Het Groene Hart heeft veel te bieden, daarom serveren wij o.a. producten van regionale boeren en leveranciers. Deze producten vind je dan ook terug op onze menukaart, waarbij al onze gerechten bereid zijn met verse ingrediënten. 

In het restaurant kun je niet alleen terecht voor lunch en diner, maar ook voor koffie met appelgebak of een borrel met bittergarnituur.

Locatie

Oneindig veel water, tal van mooie dorpen tussen de uitgestrekte weilanden en de tientallen molens: Tussen Kaag & Braassem is trots op haar locatie in het Groene Hart. Diezelfde mooie locatie in het Groene Hart zorgt voor een extra element tijdens het eten. Kom je het zelf ervaren in ons restaurant?

Reserveer je plekje

Bekijk hier de menukaart en reserveer een tafeltje. Dat kan door hieronder je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Meer informatie of heb je een andere vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem