Relaties dichtbij houden

Nieuwe klanten werven is belangrijk, maar bestaande klanten houden is dat minstens zo! Een relatie event is daarvoor een zeer geschikt middel om dit te doen. In de huidige maatschappelijk is het belangrijk om je relaties niet uit het oog te verliezen. Hoe kun je beter voor elkaar krijgen dan ze letterlijk te zien tijdens een event? Daar laat je klanten weten dat je de samenwerking waardeert. Daarnaast kan het handig zijn om te zaken nog eens door te spreken in een face to face gesprek. Dit kan zoveel tijdens een bijeenkomst of tijdens aan sportieve activiteit. Net wat het meest bij jouw gezelschap past. 

Wat zijn de opties?

Een relatie evenement zoals een klantendag, productpresentatie of dealer bijeenkomst is een middel dat goed ingezet kan worden om een bepaalde marketing- of communicatiedoelstelling te realiseren. Daarnaast zorgt het voor extra binding met je doelgroep en zal het uiteindelijk de omzet verhogen.

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje voor klanten of relaties? Of wil je een onvergetelijke relatiedag of een inspirerend relatie evenement organiseren? UIT tussen Kaag & Braassem is je graag van dienst wanneer je zoekt naar een spectaculair en uniek relatie evenement.

Relatie event organiseren?

Ontdek onze mogelijkheden en laat je op onze website verrassen door de vele mogelijkheden. Wij bieden voor elk budget een uniek event. Staat de ideale combinatie voor het gewenste relatie event er niet tussen? Wij helpen je graag verder en in overleg stellen wij een arrangement op maat samen. Al onze arrangementen bestaan uit een sportieve activiteit in combinatie met een diner in de vorm van een BBQ, buffet of walking diner. Als kers op de taart is het daarna ook mogelijk om af te sluiten met een feest. 

Goed te weten: Tot een week voor aanvang van het relatie event kan het aantal personen nog met maximaal 10% naar beneden worden bijgesteld.

De mogelijkheden bespreken?

Wil je de relaties bedanken voor de fijne samenwerking? Of een actieve, informele bijeenkomst regelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail. Samen kijken we naar de verschillende wensen en opties die daaruit volgen. 

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem