Party time!

Een personeelsfeest brengt collega's dichter bij elkaar en kan een enorme boost geven aan de prestaties van je bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden om invulling te geven aan een feest of uitje. Pak bijvoorbeeld extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest. Of leg het personeel in de watten tijdens een uniek personeelsfeest. Ook de personeelsuitjes zorgen voor extra teamspirit. Bij het ik houd van Holland spel komen de fanatiekelingen naar voren en tijdens Expeditie Robinson is het weer heel belangrijk om goed te communiceren. Wat past bij jouw bedrijf?

Locatie: de Molenzaal

Van een intiem feestje tot groots event: bij UIT Tussen Kaag & Braassem kun je het allemaal vieren. Onze Molenzaal beschikt namelijk over alle moderne moderne apparatuur en is geschikt voor maximaal 200 gasten. Ook voor het optreden van een dj of band bieden wij diverse faciliteiten. Liever een kleiner en intiem feest? Dan kun je bijvoorbeeld in onze restaurantbar terecht, waar je samen met collega’s kunt borrelen.

Aankleding van het feest

De locatie is dan geregeld, maar hoe zit het met de aankleding? Met welke culinaire hoogstandjes wil jij je gasten verrassen? Wij zijn graag de adviserende partner voor een geslaagd bedrijfsfeest waar jouw medewerkers het nog lang over gaan hebben. Wij stellen alles in het werk om jouw feest zonder zorgen te laten verlopen. 

Personeelsuitje

Ontdek de mogelijkheden en laat je op onze website verrassen door de vele mogelijkheden. Wij bieden voor elk budget een uniek bedrijfsuitje. Staat de ideale combinatie voor het gewenste bedrijfsuitje er niet tussen? Wij helpen je graag verder door een op maat gemaakt arrangement samen te stellen. Al onze arrangementen bestaan uit een sportieve activiteit in combinatie met een diner in de vorm van een BBQ, buffet of walking diner. Als kers op de taart is het daarna ook mogelijk om af te sluiten met een feest. 

Goed te weten: Tot een week voor aanvang van het bedrijfsuitje kan het aantal personen nog met maximaal 10% naar beneden worden bijgesteld.

Personeelsfeest organiseren?

Kan je personeel wel een feestje gebruiken? Of hebben jullie iets te vieren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel 071 - 331 10 07. Samen kijken we naar de verschillende wensen en opties die daaruit volgen. 

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem