Een feestelijke of sportieve activiteit?

Ontdek onze mogelijkheden en organiseer samen met ons het personeelsfeest of een relatie event wat bij jouw bedrijfswensen aansluit! Wij denken met je mee wat betreft personeelsfeesten of relatie events. Dit kan bijdragen aan het bij elkaar brengen van zowel collega's als relaties. Zo kun je een bedrijfsfeest organiseren voor de werknemers, zakenrelaties en betrokken. Pak extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest. Of leg het personeel in de watten tijdens een uniek personeelsfeest. Ook relatie evenementen zoals een klantendagen, product presentaties of dealer bijeenkomsten zijn belangrijk. Dit moet een onvergetelijke dag worden. Wij bieden sportieve arrangementen aan in combinatie met diner en/of een feestavond. 

Een outdoor of indoor activiteit met aansluitend een feestavond in één van onze zalen.

Personeelsfeest

Er zijn diverse mogelijkheden om invulling te geven aan een personeelsfeest of uitje. Pak bijvoorbeeld extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest. Of leg het personeel in de watten tijdens een uniek personeelsfeest. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer
Iets te vieren? Dat kan in één van onze zalen met catering en muziek. Personeel, vrienden, collega's.

Relatie event

Nieuwe klanten werven is belangrijk, maar bestaande houden is dat minstens zo! Een relatie event is daarvoor een zeer geschikt middel om dit te doen. Tijdens een bijeenkomst of tijdens aan sportieve activiteit. Wat past het meest bij jouw gezelschap?

Lees meer
Op een warme zomerdag met je gezelschap een sloep huren voor een lekker dagje op het water.

Rondvaarten

Geniet vanuit de open boot van de mooie plekjes in het Groene Hart. Tijdens deze anderhalf uur durende groepsrondvaart in een sloep over de Kagerplassen kijken jij en je gezelschap de ogen uit. Je sluit de rondvaart smakelijk af met een uitgebreide lunch of diner.

Lees meer

Reserveren van een personeelsfeest of relatie event?

Al onze arrangementen bestaan uit een sportieve, activiteit in combinatie met een diner en/of feestavond. Als je je wensen hebt uitgesproken, stellen wij graag een arrangement aan je voor wat is afgestemd op de wensen en het budget. Meer informatie ontvangen? Of alvast reseveren Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel 071 - 331 10 07.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem