De voordelen van het water

Tussen Kaag en Braassem is gelegen aan de Braassemermeer, plaatselijk bekend als de Braassem. Op slechts 5 minuten van afslag 5 van snelweg A4 en A44, midden in de natuur. Daarnaast een heerlijk water om te varen en ook een belangrijke doorgaande vaarroute. Doordat ons restaurant gelegen is aan het water, zijn er veel meer mogelijkheden dan alleen genieten van het eten en drinken. Je kunt gezellig langsvaren en gratis aanmeren aan onze steiger. Vervolgens geniet je op het terras van een lekker hapje of drankje en ga je weer door. Huur je een sloep of motorboot bij onze botenverhuur? Dan is dit ook het vertrekpunt voor die dag. 

Mogelijkheden aan het water?

Dat het water in de gemeente Kaag en Braassem een grote rol speelt is duidelijk. UIT Tussen Kaag & Braassem benut het water optimaal doordat het restaurant aan het water gelegen is. Zo kun je er met de boot gratis aanmeren aan onze steiger en uiteraard gebruik maken van onze horeca. Ook bieden wij verschillende activiteiten aan die plaatsvinden op het water. 

Daarnaast is varen een belangrijk thema. Reserveer een rondvaart door het Groene Hart met familie, vrienden of collega's. Tijdens deze tocht genieten jij en je gezelschap in de open boet van alle mooie plekjes op en langs het water. De rondvaartboot zal vertrekken vanaf onze steiger.

Ook de boten voor de verhuur liggen klaar aan de steiger. Een snelle motorboot of de sloep voor een groter gezelschap? Deze vind je aan het water!

De Braassemermeer

De Braassemermeer is 425 hectare groot en ligt in het noorden van Zuid-Holland. Het Braassemermeer is bekend om zijn watersportrecreatie, zoals varen en zeilen. Ook is het een belangrijke doorgaande vaarroute. Veel van jullie waterliefhebbers hebben vast al kennis gemaakt met de prachtige Braassem. Vanaf het Braassemermeer kom je op diverse andere wateren terecht, zoals de Wijde Aa, de Langeraarse plassen, de Westeinderplassen en de Zegerplas. Kom jij ook snel kennismaken en genieten van het moois wat de Braassem te bieden heeft?

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem