Evenementenlocatie en –bureau UIT Tussen Kaag & Braassem

Alles in huis voor gezellige dag. Zo kun je genieten van al het lekkers in ons restaurant én parkeren voor de deur. Is het ook mogelijk om te vergaderen of een event te organiseren. Dit kan een personeelsfeest of groepsuitje met leuke activiteiten zijn. Ook op en aan het water valt veel te beleven bij UIT Tussen Kaag & Braassem. Zo kun je gemakkelijk aanmeren met de boot of zelf een sloep huren voor een dagje weg. Mogen we je snel verwelkomen om gebruik te maken van één van onze faciliteiten of activiteiten?

Restaurant

Restaurant Tussen Kaag & Braassem, gelegen aan de ringvaart en met uitzicht op de Haarlemmermeerpolder. Wij bieden een sfeervolle plek voor lunch, diner en borrels. Zowel met het gezin, als zakelijk. 

Lees meer

Vergaderen

Vergaderen met uitzicht op de Haarlemmermeerpolder biedt een inspiratievolle plek voor je vergadering of teambuildingsessie. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar en zijn er vergaderarrangementen beschikbaar.

Lees meer
Iets te vieren? Dat kan in één van onze zalen met catering en muziek. Personeel, vrienden, collega's.

Events

Ontdek de mogelijkheden en organiseer het personeelsfeest of relatie event wat bij de bedrijfswensen aansluit. Wij bieden diverse arrangementen, in combinatie met diner en/of een feestavond. 

Lees meer
Wateraanzicht Tussen Kaag & Braassem. Eten, drinken en groepsuitjes op het water.

Bereikbaarheid

Op slechts 5 minuten van afslag 5 van snelweg A4 en A44 vind je evenementenlocatie UIT Tussen Kaag & Braassem, midden in de natuur en met terras aan het water. Kom gerust langs met de boot voor een hapje en drankje.

Lees meer
Gratis parkeren op het grote parkeerterrein van Tussen Kaag & Braassem.

Parkeren

Geen gedoe met parkeren als je een avondje uit bent. Bij UIT Tussen Kaag & Braassem parkeer je namelijk de auto gratis voor de deur. Onze eigen parkeerplaats bestaat uit ruim 80 parkeerplaatsen.

Lees meer

Meer informatie

Meer informatie over de faciliteiten van UIT Tussen Kaag en Braassem? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemenzo snel mogelijk contact met je op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel 071 - 331 10 07.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem