Wateractiviteiten vol energie of lekker relaxt

Er zijn tal van mogelijkheden op en rondom het water. Sloepvaren, zeilen, suppen en kanovaren zijn daar één van. Voor de echte snelheidsduivels bieden wij ook waterskiën en wakeboarden aan. De skiboot haalt je op en na een duidelijke uitleg zal de skiboot je voorttrekken op de waterski's of wakeboard. Als dat geen kick geeft!

Boottocht over de Kagerplassen

Sloep varen

Verzamel met je groep op het terras van ons restaurant. Onder het genot van een hapje en drankje wachten we tot je groep compleet is. Daarna vertrek je met de luxe sloep(en) vanaf onze steiger. Het aantal sloepen waarmee je groep het water op gaat, is uiteraard afhankelijk van de grootte van de groep. Al varend ontdek je de grachten van sleutelstad Leiden en populaire Kagerplassen. Tijdens de vaart zal het je aan niets ontbreken, want ook catering en muziek aan boord van de sloep is mogelijk. Ontspannen en genieten zijn de sleutelwoorden. We ontvangen van te voren graag een kopie van het legitimatiebewijs van de schipper. Ook borg is vereist.

Zeilen op de Kagerplassen

Wil je heerlijk genieten op de Kagerplassen, met de wind en zon in de zeilen? Huur je eigen open zeilboot (Valk) of één van onze andere zeilboten. Goed te weten: zeilervaring is hiervoor wel vereist. 

3, 2, 1, actie!

Suppen

Ga sportief suppen op de Kaag met wie je maar wilt. Je vertrekt vanaf het Kaageiland en peddelt langs de vele molens aan de Kagerplassen, door de rustige Boerenbuurt, over de grachten van Leiden of maak een tocht over het Braassemermeer. Zo kom je door de stad en door de rustige wateren van het platteland, voor ieder wat wils!

Kano varen

Zin in een dagje heerlijk genieten van de natuur en de landelijke omgeving op de Kagerplassen? Huur een kano en ontdek de slootjes waar je met motorboten en sloepen niet mag komen. Sportief genieten van de onverwachte rust van de Randstad. Natuurlijk krijgen jullie een prachtige route mee!

Voor de snelheidsduivels

Na ontvangst met een hapje en drankje op ons terras of in het restaurant vertrek je met de groep naar de Kagerplassen voor het waterskiën of wakeboarden.

De skiboot komt langszij. Na een korte en duidelijke uitleg word je vervolgens door één van onze skiboten op de waterski’s of op een wakeboard voortgetrokken. Je kunt je vast voorstellen wat een enorme kick dit geeft! De lessen zijn goed en professioneel opgebouwd en worden door een ervaren instructeur gegeven. Je zult versteld staan van je eigen kunnen en hoe snel je deze watersport onder de knie hebt. Durf jij het aan? 

  • Per skiboot maximaal 7 personen aan boord

  • Inclusief alle benodigde materialen, zoals een wetsuit, ski’s en een zwemvest

Reserveren voor een activiteit op het water?

Ben jij enthousiast geworden over onze wateractiviteiten? Reserveer een spetterend uitje via het formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Wil je meer informatie over de activiteiten op het water? Of over één van de andere outdoor activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem