Wandelen, quizzen, eten en drinken in één

Wandelen door de mooie polder van Kaag & Braassem, een spelelement én tussendoor genieten van een gevulde knapzak? Dat is de knapzak polderpuzzeltocht in een notendop. Je leert niet alleen je collega's goed kennen tijdens een ontspannen wandeling, maar ook de polder heeft hierna geen geheimen meer. Een aantal mooie plekjes in Nieuwe Wetering en Rijpwetering die je in de auto zou missen, komen tijdens de wandeling tevoorschijn. Blijf onderweg goed om je heen kijken, want tijdens de één uur-durende tocht wordt aan de hand van een aantal leuke vragen getest hoe goed jullie opletten. 

Inclusief hapjes en drankjes

Ook van te voren en na de puzzeltocht zal het jou en de groep niet ontbreken aan eten en drinken. Voor onderweg is daar natuurlijk de knapzak, maar een lekker stukje huisgemaakte taart vooraf zorgt ervoor dat jullie met een gevulde maag op stap gaan. Ook na de wandeling zorgen wij goed voor jullie met een borrel en de barbecue. 

Ontspannen wandelen mét brandstof

Met een gevulde knapzak ontdek je de mooiste plekjes van de Zuid-Hollandse polder. Met molens, verschillende wateren en het vele groen is het genieten geblazen. Vergeet tussendoor niet goed om je heen te kijken! Niet alleen voor je plezier, maar ook om de puzzeltocht tot een goed einde te brengen. Heb jij met je groep de meeste antwoorden goed beantwoord? Dan gaat jouw groep met de winst naar huis.

De benenwagen en een knapzak

Omkomen van de honger is er niet bij tijdens deze activiteit. Vooraf koffie en appeltaart. Na de tocht hoor je onder het genot van een drankje wie de winnaars zijn. En tot slot sluiten jij en je gezelschap deze dag af met een heerlijke barbecue of uitgebreid diner bij Tussen Kaag & Braassem.

Wat is een knapzak? 

Een knapzak is een zak met eten voor op reis. Het woord is afkomstig van het oud-Nederlandse woord voor eten: 'knappen'. Een knap is een zak met een doek die je aan een stok knoopt en over je schouder draagt. In dit geval zorgt de knapzak voor extra wandelbrandstof tijdens de puzzeltocht. Zoek een bankje op een mooie plek en geniet even van het uitzicht.

Inclusief borrel & barbecue of diner

De activiteit begint natuurlijk bij de ontvangst van jou en je gezelschap. We trappen af met koffie en appeltaart. Daarna gaan jullie in kleine groepjes van start aan de knapzak polderpuzzeltocht. Bij terugkomst staan er diverse hapjes en drankjes klaar en kunnen jullie nog even gezellig napraten.

Wij gaan natuurlijk direct aan de slag met de resultaten van de polderpuzzeltocht. Wie heeft er gewonnen? Ook dit wordt bekendgemaakt tijdens deze borrel. Om dit te vieren genieten jullie aansluitend van een verzorgde barbecue. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk te kiezen voor een drie- of viergangendiner bij Tussen Kaag & Braassem.

De knapzak polderpuzzeltocht reserveren?

Heb jij zin in deze unieke wandelpuzzeltocht? Ben je enthousiast geworden van bovenstaande informatie over de speurtocht? Reserveer dan hieronder door je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Of over één van de andere outdoor activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel 071 - 331 10 07.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem