Schitterend stappen en heerlijk happen

Geniet van de lekkerste wandeltocht door het Groene Hart. Of het nu een romantische wandeling met je echtgenoot is, een wandeling met je nieuwe buren om elkaar beter te leren kennen of een uitje met collega's. Ontspannen wandelen jullie langs natuurgebied de Hanepoel, door de polder en langs het water. Tijdens de wandeltocht van een 1 tot 1.5 uur loop je een schitterende route door de natuur.

Lunchtijd

Na de wandeling is het tijd om te happen. Er staat bij aankomst een lekkere lunch op je te wachten met soep en vers belegde broodjes.

Natuurgebied de Hanepoel

Jij en je gezelschap zetten stappen langs het Noord-Hollandse natuurgebied de Hanepoel. De Hanepoel is een natuurlijk water dat al honderden jaren bestaat en onderdeel is van de beroemde Kagerplassen. In het midden van de vorige eeuw was het een plas water met een kale dijk. In 1977 kwam hier verandering in: er ontstonden oevers. Het natuurgebied bestaat sindsdien niet alleen maar uit water, ook kun je een grote diversiteit aan dieren en planten spotten. 

Happen bij terugkomst

Bij aankomst heten we je welkom met koffie/thee en huisgemaakt appelgebak. Zo ga je vol energie aan de wandel. Bij terugkomst is de appeltaart natuurlijk allang verbrand is en het tijd voor de lunch. De lunch bestaat uit een kopje huisgemaakte soep van de dag, vers afgebakken landbrood met een rundvleeskroket, een broodje met carpaccio of een broodje met gerookte zalm. Tussen het eten door klets je met elkaar nog even na over de mooie plekjes van de wandeltocht.

Praktische informatie

De starttijd van dit wandelarrangement is tussen 11.00 uur en 11.30 uur. Daarna aansluitend genieten jullie rond lunchtijd van de heerlijke lunch. De kosten voor dit wandelarrangement inclusief lunch (exclusief drankjes) bedragen
€ 24,95 per persoon.

Happen en stappen reserveren?

Heb jij zin om de mooie plekjes van Kaag en Braassem te ontdekken? Reserveer de happen en stappen wandeltocht via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Opzoek naar extra informatie? Of over één van de andere outdoor activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem