Overleven jij en je team de proeven?

Kijk jij al jaren naar het populaire tv-programma Expeditie Robinson en zou je het liefst deelnemer willen zijn? Je kunt het nu beleven! Samen met je vrienden, collega's of familie ga je de uitdaging aan. Vlotten bouwen, boogschieten, brandcard dragen en tot slot natuurlijk de vlam te laten branden in de vuurschaal. Welk 'kamp' weet met samenwerken, creativiteit, communicatie, behendigheid en plezier de proeven te doorstaan en als winnaar van de Expeditie Robinson challenge te eindigen?

Teambuilding tijdens de opdrachten

Als je het tv-programma ook maar een beetje kent, weet je dat de opdrachten allemaal in het teken staan van teambuilding. Samenwerken is daarin het meest belangrijk. Zo ook tijdens deze proeven. Met bijvoorbeeld collega's extra leuk om naast de samenwerking op de werkvloer, ook te testen hoe dat op een onbewoond eiland zou zijn. Misschien ontdekt je wel een hele andere kant van je collega's? De combinatie tussen kracht, durf en behendigheid zijn essentieel voor de echte Robinson Crusoë beleving. Alles bij elkaar helpt dit om als kamp te overleven en als eerste vuur te laten branden!

Avontuurlijke proeven

Vlot bouwen 

In deze proef staat samenwerking centraal! Bouw met je kamp aan een vlot. Wie neemt de leiding? Wie voert het uit? De rolverdeling is bij deze proef erg belangrijk. Het kamp dat als eerste een drijvend vlot met één teamlid erop kan laten zien, is de winnaar van dit spel. Goed te weten: een reservesetje kleding kan handig zijn!

Boogschieten

Wie van het gezelschap kan net zo goed boogschieten als Robin Hood? Een verborgen talent wat je zelf bezit? Of had je dit nooit gezocht achter die ene collega of vriend? Tijdens het boogschieten maak je kennis met verschillende handbogen, de kruisboog en 3D-boogschieten. Schiet jij in één keer in de roos?

Brancard dragen

Voor deze proef zetten we een parcours uit met verschillende hindernissen. Ieder kamp krijgt een brancard. Het kamp dat met de brancard het team als eerste aan de overkant brengt, wint de proef.

Wandelende A bouwen

Bij de teambuildingactiviteit Wandelende A bouwen is het de bedoeling dat je met je kampgenoten in een super snelle tijd een zo stevig mogelijke A-constructie weet te bouwen. Een proef waar we de samenwerking op de proef stellen.

De enige echte Robinson

Welk kamp weet met de verkregen benodigdheden tijdens de proeven als eerste vuur te maken? Dit kamp mag zich de ware Robinson noemen!

Expeditie Robinson reserveren?

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over het Expeditie Robinson spel? Reserveer dan hieronder door je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Opzoek naar extra informatie? Of over één van de andere outdoor activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel 071 - 331 10 07.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem