Touren op de E-Chopper door Kaag en Braassem

Met de drie uur durende E-Chopper speurtocht heb je gegarandeerd een leuke dag met vrienden, familie of collega's.  Leuk in combinatie met een lunch, diner of bbq (vanaf 25 personen). Het prachtige uitzicht vanaf het terras maakt het compleet.

Meedoen is belangrijker dan winnen

Jij en je gezelschap gaan in aparte teams van start. Langs de hoogtepunten en onontdekte parels van de gemeente Kaag en Braassem. Onderweg naar de diverse opdrachten van de E-Chopper speurtocht wordt de kennis van Kaag en Braassem getest. Per opdracht zijn punten te verdienen. Gaat jouw team naar huis met de eeuwige roem?

Handig om te weten

  • Een (brommer)rijbewijs is verplicht

  • Het gebruik van alcohol voor- en tijdens de tocht is niet toegestaan

  • Bekeuringen zijn voor eigen rekening

Onze E-choppers hebben een helmplicht (zijn beschikbaar), zijn fluisterstil en comfortabel, emissievrij, technisch van hoogstaande kwaliteit, gecertificeerd volgens de ECC-normen en voorzien van een telefoonhouder + USB-lader.

Voor de speurneuzen

E-Chopper rijden is al leuk, maar met een speurtocht is het nóg leuker! Met cryptische aanwijzingen leer en test je je kennis over deze gemeente in Zuid-Holland. Terwijl jullie op zoek gaan de locaties van de diverse opdrachten, geniet je tussendoor van de omgeving en de gezellige dorpjes waar je op de E-Chopper doorheen tuft.

Mooie plekken in Kaag en Braassem

Dat de gemeente Kaag en Braassem mooie plekjes kent staat vast. Zomer of winter, lente of herfst, de plekken blijven haar charme behouden. Zo kom je tijdens de tocht veel water tegen, zijn er tal van molens op de route en ook de indrukwekkende kerkgebouwen worden niet overgeslagen. Daarnaast is er de gehele tocht om je heen veel groen te zien, door de vele weilanden die het polderlandschap typeren. Allemaal ingrediënten voor een prachtig uitzicht tijdens de E-Chopper speurtocht.

E-Chopper speurtocht reserveren?

Heb jij zin om de mooie plekjes van Kaag en Braassem al rijdend op de E-Chopper te ontdekken? En ben je enthousiast geworden van bovenstaande informatie over de speurtocht? Reserveer dan hieronder door je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Opzoek naar extra informatie? Of over één van de andere outdoor activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail of bel 071 - 331 10 07.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem