De leukste groepsuitjes voor in de buitenlucht

Stoere, uitdagende en ontspannende activiteiten. De mooie natuur van Kaag en Braassem biedt het allemaal! UIT tussen Kaag & Braassem heeft een divers aanbod van outdoor activiteiten. Voor jong en oud, actief of ontspannen, voor met collega’s, vrienden of familie. De keuze is reuze! We verwelkomen jou en je gezelschap met koffie of thee en een appeltaartje. Daarna geniet je met elkaar van de outdoor activiteit naar keuze.

Vele molens in de gemeente Kaag & Braassem.

Happen en stappen

De naam verklapt het al: eten en wandelen. Geniet van de lekkerste wandeltocht door het Groene Hart. Ontspannen wandel je langs natuurgebied de Hanepoel, door de polder en langs het water. 

Lees meer
Outdoor activiteit als groepsuitje met Expeditie Robinson. Teambuilding met spelelement.

Expeditie Robinson

Kijk jij al jaren naar het populaire tv-programma Expeditie Robinson? Je kunt het nu zelf beleven! Samen met je vrienden, collega's of familie ga je de uitdaging aan. Vlotten bouwen, boogschieten en tot slot natuurlijk de vlam te laten branden in de vuurschaal.

Lees meer
Waterskien op de Braassem.

Spetterend

Er zijn tal van mogelijkheden op en rondom het water. Sloepvaren, zeilen, suppen en kanovaren, maar ook het huren van een motorboot behoort tot één van de opties. Voor de echte snelheidsduivels bieden wij ook waterskien en wakeboarden aan.

Lees meer
Eropuit met de solex door de mooie dorpen rondom Kaag & Braassem. Ontdek alle mooie plekjes in de omgeving samen met je gezelschap.

Solex speurtocht

Onder het genot van het typische solexgeluid, de geur van het ouderwetse motortje én cryptische aanwijzingen een dagje uit? De vier uur durende Solex speurtocht bezorgt je gegarandeerd een leuke dag met vrienden, familie of collega's.

Lees meer
Knapzak polderpuzzeltocht met de familie. Gezellig wandelen met een gevulde knapzak.

Knapzak polderpuzzeltocht

Wandelen door de mooie polder én tussendoor genieten van een gevulde knapzak? Dat vind je allemaal in één tijdens deze tocht. Je leert niet alleen je collega's goed kennen tijdens een ontspannen wandeling, maar ook de Hollandse polder heeft hierna geen geheimen meer.

Lees meer

Meer informatie over de outdoor activiteiten

Ben je door bovenstaande informatie geinteresserd geraakt in één van onze outdoor activiteiten? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem voor vragen en reserveringen contact met ons op via de mail of bel naar 071 - 331 10 07. Wij zullen vervolgens snel contact met je opnemen

 

Bekijk ook onze indoor activiteiten. 

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem