Hoe muzikaal ben jij?

Ritme en dans, het zit iedereen in de genen. Je moet het alleen ontdekken. En dat is precies wat je bij deze workshop doet! Bij deze workshops zetten we met elkaar, vanuit het niets, een swingend muziekstuk neer met slaginstrumenten. Je zult verbaast staan van je eigen ritme. En van het ritme van anderen!

Percussie ofwel slagwerkinstrumenten

Percussie is een verzamelnaam van diverse slagwerkinstrumenten. De meest bekenden percussie-instrumenten zijn de conga's, trommels en djembés. De verschillende percussie-instrumenten bespeel je met de hand of met stokken. Meestal om de maat om het tempo van het muziekstuk aan te geven. Jouw inbreng is dus bepalend voor het ritme van het muziekstuk. 

Muzikaal gezelschap

Uit de maat dansen of uit het ritme tikken met je voet wil niet gelijk zeggen dat je amuzikaal bent. Wil jij ontdekken hoeveel muzikaliteit je in je hebt? En deze slaginstrumenten leren kennen? Dat kan! Samen met vrienden, collega's of familie kun je je hieronder aanmelden voor deze workshop. Misschien krijg je de slag wel te pakken?

Reserveer de percussie workshop

Wil jij je aanmelden voor deze percussie workshop? Reserveer dan hieronder door je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Heb je nog een vraag? Of over één van de andere indoor activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem