Een streepje voor de muziekkenner

Muziekbingo is bingo spelen maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid tijdens de muziekbingo. Elke speler krijgt een bingokaart met daarop een aantal liedjes en artiesten. Wordt één van jouw liedjes door de dj gedraaid? Dan mag je hem wegstrepen. En ben jij een echte muziekkenner? Dan heb je alvast een streepje voor! Meezingen gegarandeerd en hilariteit dus ook. Voor degene met bingo zijn er mooie prijzen te verdienen. 

Hoe werkt het?

Tijdens een muziekbingo ontvangen jullie allemaal een bingokaart. Hierop staan titels van bekende artiesten en groepen. De dj draait in willekeurige volgorde de nummers vanuit de muziekbingo-afspeellijst. Zodra je een nummer van je bingokaart hoor, vink je deze af. Dit doe je net zo lang, tot er een rij of zelfs de hele bingokaart vol is. Dan roep je 'bingo', controleren we je kaart en ga je naar huis met een mooie prijs. 

Muziekstijlen

De muziekbingo is geschikt voor alle leeftijden, omdat ook alle muziekstijlen in de bingo voorkomen. Van 70's, 80's en 90's, tot de pophits van nu. Ook Nederlandse hits, filmnummers en gouwe ouwe komen voorbij. Geen paniek dus, mocht een nummer niet helemaal jouw smaak zijn, je wiebelt een beetje van links naar rechts en het volgende nummer komt alweer voorbij!

Reserveren van de muziekbingo?

Wil jij je aanmelden voor de muziekbingo? Reserveer dan hieronder door je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Heb je nog een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem