Leer de fijne kneepjes van het koksvak

Ben je een fanatieke hobbykok en wil je jouw kooktechnieken verbeteren? Of ben je benieuwd of één van je collega’s of vrienden stiekem een keukenprins of prinses is? Dan is deze culinaire kookworkshop van Wim echt iets voor jou. In onze professionele keuken leer je onder begeleiding de fijne kneepjes van het koksvak. Educatief, maar bovenal een gezellige avond uit! Uitgangspunt bij het koken is samenwerking en plezier! Je zult zien dat je geen professionele chef hoeft te zijn om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. 

Het kookprogramma

Vanaf 18.00 uur verwelkomen we je feestelijk met een welkomstdrankje. Chefkok Wim neemt het woord en vertelt wat er op het kookprogramma staat. De schorten mogen aan en het is de hoogste tijd om in de keuken aan de slag te gaan. Stap voor stap bereid je met elkaar de verschillende gerechten. Tijdens het koken zal het water je regelmatig in de mond lopen. Gelukkig is de beloning dichtbij. Na het koken eten we de gerechten gezellig met elkaar op. Uiteraard aan een sfeervol gedekte tafel in ons restaurant.

Kosten kookworkshop

De kosten voor deze culinaire 4-gangen kookworkshop bedragen € 65,- per persoon. Een hele leuke ervaring voor tijdens een groepsuitje. Het zal je deze avond aan niets ontbreken. Bij de prijs inbegrepen zijn: 

  • welkomstdrankje                       

  • culinair 4-gangenmenu

  • koffie met huisgemaakte kletskoppen

  • 4 culinaire recepten          

  • een keuken- en afwashulp

De kookworkshop met Wim reserveren?

Wil jij chefwaardig leren koken? Reserveer hier je kookworkshop onder begeleiding van Wim Klerks. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Wil je meer informatie over de kookworkshop? Of over één van de andere indoor activiteiten? Neem contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem