Test je kennis van Holland

Het spel Ik hou van Holland is iedere zaterdagavond te zien op tv, maar het is uiteraard ook mogelijk om het spel als groepsuitje te spelen. Het Ik hou van Holland spel staat geheel in het teken van Holland en de gezelligheid van de zaterdagavond. Boek de Ik Hou van Holland quiz en beleef samen een onvergetelijke avond met quiz, heerlijke gerechten, drankjes, samenhorigheid, plezier, zingen, feest en sportieve strijd.

De ware aard

Een spel waarbij het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid van ieder team wordt getest. Wie is vanavond de teamcaptain en ben jij je collega's de baas? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met ruim 17 miljoen mensen? Is jouw team bereidt de eerste voorsprong te pakken of loop je direct achter de feiten aan..

De spellen

Tijdens deze quiz wordt je kennis over Holland op de proef gesteld aan de hand van verschillende categorieën, zoals BN’er-weetjes en Nederlandse films. Ook zullen de muziekvragen aan de beurt komen; hierbij krijgen de teams een Hollandse hit te horen, waarna zij de tekst van het lied foutloos moeten aanvullen of een vraag over het nummer moeten beantwoorden.

Tot slot het spannende finale spel, waar zowel de kennis van de groep als van de individuen wordt getest. Langzamerhand is het dan tijd voor de grote ontknoping. Wie gaat er met de winst naar huis?


 

Reserveren Ik hou van Holland quiz

De quiz is geschikt voor groepen van 7 tot 100 personen. Wil jij je aanmelden voor de 'Ik hou van Holland' quiz? Reserveer dan hieronder door je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Wil je meer informatie over de quiz? Of over één van de andere indoor activiteiten? Neem contact met ons via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem