Aan jou de keu's!

Altijd al eens je kunsten willen vertonen op het groene laken? De biljartclinic is dé gelegenheid om de sport te leren kennen. Ben je al een ervaren biljarter, maar wil je je vrienden ook kennis laten maken met deze sport? Aanpassen aan het spelniveau van de deelnemers is natuurlijk een fluitje van een cent. Deelname is al mogelijk vanaf twee personen. Wij vertellen jullie over de historie, diverse spelsoorten en de techniek van biljart.

Wat is biljart?

Het biljartspel is tijdens de 15e eeuw ontstaan in Europa. Velen zien biljart als een leuk kroegspel, maar vereist toch echt wel enige vorm van inzicht en techniek. Biljarten is een spel waarbij je door middel van een lange, dunne houten stok, ofwel de keu, ballen die op de biljarttafel liggen wegspeelt. Als je aan de beurt bent mag je met de punt van je keu alleen de speelbal stoten, die vervolgens andere ballen moet raken om punten te scoren. 

Rondom het groene laken

Samen met twee of meer van je vrienden, familie of kennissen ga jij de strijd aan op het groene laken. Wie houdt het hoofd koel en weer zoveel mogelijk punten te verzamelen tijdens een potje biljart? Tussendoor vertelt de kenner uiteraard alles over de historie van het spel, de diverse spelsoorten en de fijne kneepjes van het vak. Ofwel de juiste technieken om je kameraden te verrassen met jouw verbeterde biljartkunsten.

Biljartclinic reserveren?

Wil jij je aanmelden voor de biljartclinic? Reserveer een clinic via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering compleet te maken.

Heb je nog een vraag? Of over één van de andere indoor activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 071 - 331 10 07 of stuur een e-mail.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - UIT Tussen Kaag & Braassem