De leukste groepsuitjes voor binnen

Indoor activiteiten zijn vanwege het wisselvallige weer in Nederland altijd een goed idee! UIT tussen Kaag & Braassem heeft een divers aanbod van indoor activiteiten. Of nu dit nu een lekkere kookworkshop is, een muzikaal uitje in de vorm van een percussie workshop of ben je op zoek naar een spelelement voor je groepsuitje? Dan is de Ik hou van Holland quiz of muziekbingo iets voor jullie. Jong en oud, voor ieder gezelschap maken we er een onvergetelijk uitje van! Wij hebben de verschillende indoor activiteiten voor je op een rijtje gezet. 

De ik hou van Holland quiz als indoor activiteit. Met collega's, vrienden of familie. Gezellige spelshow voor een avondje uit.

Ik hou van Holland quiz

Het Ik hou van Holland spel staat geheel in het teken van Holland en de gezelligheid van de zaterdagavond. Beleef samen een onvergetelijke avond met quiz, heerlijke gerechten, drankjes, samenhorigheid, plezier, zingen, feest en sportieve strijd.

Lees meer
Interactieve kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. Aanmelden voor een groepsuitje.

Kookworkshop van Wim

Ben je een fanatieke hobbykok en wil je meer weten over bepaalde kooktechnieken? Dan is de culinaire kookworkshop van Wim echt iets voor jou! In onze professionele keuken leer je onder begeleiding de fijne kneepjes van het koksvak.  

Lees meer

Interactieve quiz Tijd van Toen

Terug naar de Tijd van Toen; een gezellige avond interactief genieten van verhalen en gerechten uit het verleden. Een quiz waarin de vragen en antwoorden komen in prachtige verhalen over vroeger tijdens een heerlijk 4 gangen diner in ons restaurant.

Lees meer
Percussie workshop. Leer slaginstrumenten bespelen met je collega's, vrienden of familie.

Percussie workshop

Ritme en dans, het zit iedereen in de genen. Je moet het alleen ontdekken. En dat is precies wat je bij de percussie workshop gaat doen! Gedurende de workshops zetten we met elkaar een swingend muziekstuk neer en leer je spelen op prachtige slaginstrumenten.

Lees meer
Muziekbingo is het zusje van de bingo, maar dan met muzieknummers. Een gezellige avond met muziek, dans en spelelement.

Muziekbingo

Bingo voor grijze dames? Muziekbingo is het swingende zusje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid tijdens de muziekbingo! Ben jij een echte muziekkenner? Dan heb je alvast een streepje voor! Ben jij de eerste die 'BINGO' roept?

Lees meer

Meer informatie indoor activiteiten

Ben je door bovenstaande informatie geinteresserd geraakt in één van onze indoor activiteiten? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem voor vragen en reserveringen contact met ons op via de mail of bel naar 071 - 331 10 07. Wij zullen vervolgens snel contact met je opnemen.

Bekijk ook al onze outdoor activiteiten.

UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem