Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten zijn stoer en uitdagend, maar kunnen door de vele mooie natuur in Kaag en Braassem ook heel ontspannen zijn! UIT tussen Kaag & Braassem heeft een divers aanbod van outdoor activiteiten. Voor jong en oud, actief of ontspannen, voor met collega’s, vrienden of familie.. De keuze is reuze! We verwelkomen jou en je gezelschap met koffie of thee en een appeltaartje. Daarna genieten jullie met elkaar van de outdoor activiteit naar keuze. Wij hebben de verschillende outdoor activiteiten voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier. 

Vele molens in de gemeente Kaag & Braassem.

Happen en stappen

Happen en stappen, ofwel wandelen en eten. Geniet van de lekkerste wandeltocht door het Groene Hart. Ontspannen wandelen jullie langs het natuurgebied de Hanepoel. De route loopt door de polder en langs het water en laat jou en je gezelschap genieten van de natuur.

Lees meer
Outdoor activiteit als groepsuitje met Expeditie Robinson. Teambuilding met spelelement.

Expeditie Robinson

Kijk jij al jaren naar het populaire tv-programma Expeditie Robinson? Je kunt het nu zelf beleven! Samen met je vrienden, collega's of familie ga je de uitdaging aan. Vlotten bouwen, boogschieten en tot slot natuurlijk de vlam te laten branden in de vuurschaal.

Lees meer
Waterskien op de Braassem.

Spetterend

Er zijn tal van mogelijkheden op en rondom het water. Sloepvaren, zeilen, suppen en kanovaren, maar ook het huren van een motorboot behoort tot één van de opties. Voor de echte snelheidsduivels bieden wij ook waterskien en wakeboarden aan.

Lees meer
Knapzak polderpuzzeltocht met de familie. Gezellig wandelen met een gevulde knapzak.

Knapzak polderpuzzeltocht

Wandelen door de mooie polder én tussendoor genieten van een gevulde knapzak? Dat vind je allemaal in één tijdens deze tocht. Je leert niet alleen je collega's goed kennen tijdens een ontspannen wandeling, maar ook de polder heeft hierna geen geheimen meer.

Lees meer

E-Chopper tour

Geniet op deze fantastische, elektrische E-Chopper van de prachtige omgeving. Met de drie uur durende E-Chopper speurtocht heb je gegarandeerd een leuke dag met vrienden, familie of collega's.

Lees meer

Indoor activiteiten

Indoor activiteiten zijn vanwege het wisselvallige weer in Nederland altijd een goed idee! UIT tussen Kaag & Braassem heeft een divers aanbod van indoor activiteiten. Of nu dit nu een lekkere kookworkshop is, een muzikaal uitje in de vorm van een percussie workshop of ben je op zoek naar een spelelement voor je groepsuitje? Dan is de ik houd van Holland quiz of de muziekbingo iets voor jullie. Jong en oud, voor ieder gezelschap maken we er een onvergetelijke activiteit van! Wij hebben de verschillende indoor activiteiten voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier.

De ik hou van Holland quiz als indoor activiteit. Met collega's, vrienden of familie. Gezellige spelshow voor een avondje uit.

Ik hou van Holland quiz

Het Ik Hou van Holland spel staat geheel in het teken van Holland en de gezelligheid van de zaterdagavond. Beleef samen een onvergetelijke avond met quiz, heerlijke gerechten, drankjes, samenhorigheid, plezier, zingen, feest en sportieve strijd.

Lees meer

Kookworkshop van Wim

Ben je een fanatieke hobbykok en wil je meer weten over bepaalde kooktechnieken? Dan zijn de culinaire kookworkshops van Wim echt iets voor jou! In onze professionele keuken leer je onder begeleiding de fijne kneepjes van het koksvak.  

Lees meer

Interactieve quiz Tijd van Toen

Terug naar de Tijd van Toen; een gezellige avond interactief genieten van verhalen en gerechten uit het verleden. Een quiz waarin de vragen en antwoorden komen in prachtige verhalen over vroeger tijdens een heerlijk 4 gangen diner in ons restaurant.

Lees meer
Muziekbingo is het zusje van de bingo, maar dan met muzieknummers. Een gezellige avond met muziek, dans en spelelement.

Muziekbingo

Muziekbingo is bingo spelen maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid tijdens de muziekbingo! Ben jij een echte muziekkenner? Dan heb je alvast een streepje voor! Ben jij de eerste die 'bingo' roept?

Lees meer
Percussie workshop. Leer slaginstrumenten bespelen met je collega's, vrienden of familie.

Percussie workshop

Ritme en dans, het zit iedereen in de genen. Je moet het alleen ontdekken. En dat is precies wat je bij de workshop gaat doen! Bij deze workshops zetten we met elkaar een swingend muziekstuk neer. We bespelen prachtige slaginstrumenten.

Lees meer
UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2023 - UIT Tussen Kaag & Braassem